Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Volkswagen kan Volkswagen best.

Service og reparasjon hos Nordlie Auto AS

Trenger du hjelp med bilholdet av din bil fra Volkswagen? Hos oss i Nordlie Auto AS tilbyr vi en rekke tjenester innen service og reparasjon av bil. Her kan vi hjelpe deg blant annet med vanlig service, EU-kontroll, dekkskifte, ruteskift, reparasjon av karosseri, utskiftning av bildeler og taksering av bil. Vi har sertifiserte mekanikere som er spesialutdannet på Volkswagen slik at du alltid får den beste hjelpen med din bil. Vi har spesialverktøy og bilen blir alltid oppgradert med nyeste software, og med fagkunnskapen som følger med våre godt utdannede medarbeidere får du alltid en trygg og stabil bil tilbake fra oss.

Nordlie Auto AS er ISO-sertifisert og har et komplett og topp moderne bilanlegg. Vi jobber for at du skal trives hos oss og at vi lever opp til dine forventninger hver gang du besøker oss. Vi har den beste kompetansen på Volkswagen, og vi gjør det ytterste for å tilfredsstille deg som kunde med kvalifisert personell hvis du trenger service eller reparasjon av din bil.